Volgende week dinsdag 17 september staan we weer met ons standje op de parking aan het station van Kapellen om je fiets te labelen. Breng je fiets en identiteitskaart mee, wij doen de rest! 

De NMBS organiseert opnieuw een preventieweek tegen fietsdiefstal van 16-20 september 2019. Wij steunen dit initiatief uiteraard en helpen je fiets graag beter te beveiligen tegen diefstal. Het labelen van je fiets met je rijksregisternummer werkt als afschrikmiddel voor fietsdieven én zorgt er bovendien voor dat we een fiets die toch gesloten (en teruggevonden) wordt sneller terug bij de eigenaar kunnen brengen.

Op dinsdag 17 september stellen we ons standje op aan het station van Kapellen, op de parking aan de Koolkaai. Wie langskomt om zijn/haar fiets te laten merken, krijgt er ook preventietips en een gadget bij om je zichtbaarheid in het verkeer en in het donker te verbeteren ;-).

PS: komt dit moment niet goed uit voor jou? Je kan je fiets ook laten labelen op het politiekantoor in Kapellen (elke donderdag van 9-12 u of na afspraak op 03 660 09 30) of Stabroek (na afspraak 03 660 09 70).