Volgende week neemt politiezone Noord deel aan de preventieweek fietsdiefstal van de NMBS. Met deze actie willen we samen met de NMBS het aantal fietsdiefstallen in en rond stations tegengaan. Om diefstal van je fiets te voorkomen, kan je je fiets onder andere laten labelen. Een fiets die gemerkt is met je rijksregisternummer is minder interessant voor dieven én kunnen we sneller aan de eigenaar teruggeven als hij gevonden wordt.

Wij zullen aanwezig zijn aan het station van Kapellen met een fietslabelstand op dinsdag 24 april van 15.30 tot 18.30 uur en op woensdag 25 april van 12 tot 15 uur. Je krijgt tijdens de actieweek ook een leuk gadget als je je fiets laat merken.

Je fiets laten labelen kan daarnaast het hele jaar door op een van onze kantoren en is gratis. In Kapellen kan je elke donderdag terecht tussen 9 en 12 uur. Als je op een andere dag of op het kantoor in Stabroek wilt langskomen, maak dan even telefonisch een afspraak. Vergeet je identiteitskaart niet mee te brengen, en natuurlijk je fiets.