Nieuwe vorm van registratie: https://mybike.belgium.be/nl/

Vlaanderen bouwt een netwerk uit om je fiets te registreren. Surf naar de website van MyBike en registreer hier je fiets. Zodra de registratie is bevestigd sturen zij je een sticker op.

Tijdens de overgangsperiode kan je nog een aanvraag indienen om je fiets te labelen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vroeger kon je je fiets laten merken door het rijksregisternummer in het fietskader te laten graveren. Momenteel gebruiken wij een andere manier om fietsen te merken. Om geen schade aan de fiets toe te brengen, wordt een sticker of label met rijksregisternummer op de fiets aangebracht. Dit label is moeilijk te verwijderen en zorgt ervoor dat jouw fiets minder interessant is voor een fietsdief. Bovendien kunnen we een gemerkte fiets sneller teruggeven aan de eigenaar. 

Woon je in Kapellen of Stabroek en wil je jouw fiets laten labelen? We werken op afspraak. Neem contact via mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Breng je fiets en identiteitskaart mee. Het labelen is gratis.