Interesse?


Wij zijn geregeld op zoek naar enthousiaste collega's! Houd zeker onze vacatures in het oog, ze verschijnen hier op onze website, op onze sociale media (Facebook, Instagram en Twitter), de website van VDAB, soms op Jobpol en (voor wie al bij de politie werkt) op HRMob.  


Werk je al bij de geïntegreerde politie? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan op onze openstaande functies via de mobiliteitscyclus! Meer informatie over de functies vind je op HRMob, je kandidaat stellen doe je eveneens op HRMob. Meer info over de selectieprocedure kan je opvragen bij onze dienst HRM (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.). 

Werk je nog niet bij de politie, maar heb je interesse in een functie "in uniform" of een "administratieve" job, kijk dan op de website van Jobpol. Je vindt er uitgebreide info over de verschillende functies, de selectieproeven, de opleiding, ... en een overzicht van de externe vacatures. Het gebeurt ook wel eens dat we een externe vacature niet via Jobpol publiceren, maar via onze eigen kanalen (onze website, onze sociale media, de website van VDAB). Hou ons goed in het oog als je interesse hebt!

 

Politiezone Noord, dat is niet zómaar een lokale politiezone, dat is…

… zelfstandig dossiers opvolgen van A tot Z

… samenwerken met andere diensten en politiezones

… voortdurend bijleren via interne en externe opleidingen

… kans maken op interne carrièremogelijkheden

… terechtkomen in een hecht team

… werken in een groene, landelijke omgeving die grenst aan het havengebied,
    maar ook een levendige dorpskern heeft

… deelnemen aan verschillende sociale en sportieve activiteiten

… een goede balans houden tussen werk en privéleven

… uitgerust zijn met een modern wagenpark en voldoende logistieke middelen

… de Politiezone Noord-kwaliteit bewaken

 

Ontmoet een collega

Wil je graag meer en persoonlijke informatie over de toelatingsvoorwaarden, de selectieprocedure, hoe je je kan voorbereiden,...? Je kan een (toekomstige) collega ontmoeten. Die kan je ook meer vertellen over hoe het echt is om bij de politie te werken. Deze personen zijn "contactpunt rekrutering" in onze zone: