Spreekt een job bij de politie je aan? Het is niet gewoon een baan, het is een uitdaging! Dankzij de ‘fast track’ kan je de uitdaging nu aangaan via een versnelde selectieprocedure.

De politieschool van de provincie Antwerpen en de Federale Rekruteringsdienst organiseren een nieuwe ‘fast track’. Dit betekent dat alle selectieproeven doorlopen worden binnen een tijdspanne van +-2 weken. De selectieprocedure vindt plaats van 1 t.e.m. 12 april 2019 . Indien je geslaagd bent, start de opleiding in juni 2019 in Campus Vesta.

Ben je klaar om ervoor te gaan? Aarzel dan niet om je in te schrijven! Gebruik het algemeen inschrijvingsformulier én het inschrijvingsformulier ‘fast track’ en stuur dit door naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., samen met de nodige bijlagen (zie inschrijvingsformulier). Inschrijven kan tot 8 maart 2019. 

Een goede voorbereiding is onontbeerlijk om je slaagkans te vergroten. Je kan steeds contact opnemen met de infolijn van jobpol (0800 99 404) of met onze beroepenvoorlichters of neem een kijkje op de website van jobpol.