Op dinsdagavond 1/6 maakte een dame uit de Cederlaan in Hoevenen melding van en man die aan de sloten van de garageboxen achter haar woning voelt.

De man was weggevlucht met de fiets, maar onze ploegen konden iets verder een man onderscheppen die onmiskenbaar voldeed aan de beschrijving. De 38-jarige man werd gearresteerd en verhoord.

Op maandagochtend 31/5 kregen onze ploegen een oproep i.v.m. een man die in de omgeving van de Sigarenstraat en Familiestraat in Stabroek een klinken van huizen en auto’s voelde.

Onze ploeg kon de man die aan de beschrijving voldeed onderscheppen en verhoorde hem. Diezelfde ochtend meldde een dame uit de Familiestraat een poging tot inbraak in haar woning. De man die onze ploeg eerder had gearresteerd, kwam in aanmerking voor deze feiten. De 32-jarige man werd de dag erna voorgeleid voor de onderzoeksrechter en werd aangehouden.

De ophelderingsgraad verhogen is een van onze prioriteiten in het zonaal veiligheidsplan. We werken er dan ook hard aan om zo veel mogelijk feiten uit te klaren. Aarzel niet om de politie te verwittigen als je iets verdachts opmerkt! Bel 101 of 03 660 09 30.